Langdurig effect tegen rimpels met Radiesse vuller

Radiesse is een injecteerbaar implantaat dat ontwikkeld is door Bristol-Myers Squibb en BioForm Medical. Radiesse is 100% biocompatibel en biologisch afbreekbaar, met een structureel component van synthetisch calciumhydroxylapatiet (CaHA)-sferen die zweven in een gel op waterbasis om de injectie te vergemakkelijken.

De CaHA-deeltjes zijn tussen de 25 tot 45 micron groot en kunnen niet migreren. Ze bestaan uit calciumfosfaationen, die van nature voorkomen in menselijk weefsel. Zodra het geïnjecteerd is in het fibreuze weefsel, vormen de consistente, zachte sferische CaHA-deeltjes een platform voor maximale infiltratie van het weefsel.

De crèmeachtige structuur van Radiesse voelt zacht en natuurlijk aan. De unieke structuur, die het resultaat is van CaHA-deeltjes en natuurlijk weefsel, vormt een samenhangend, zacht en natuurlijk implantaat dat vele maanden tot jaren blijft zitten.

De voordelen van Radiesse.

[list style=”arrow”]

 • een simpele en veilige, niet-chirurgische, verfraaiende, corrigerende en modellerende behandeling
 • een directe oplossing voor esthetische behoeften voor het gezicht die een langere tijd blijft zitten
 • een biocompatibele en biologisch afbreekbare augmentatie die inspeelt op de steeds veranderende behoeften van uw gezicht
 • een product dat niet van mens of dier afkomstig is en dus geen risico op ziektes of allergieën via het implantaatmateriaal
 • een pure synthetische samenstelling waardoor het niet nodig is de patiënt te testen op overgevoeligheid
 • een simpele en snelle procedure omdat mengen of andere handelingen niet nodig zijn
 • een product dat via een fijne naald kan worden geïnjecteerd. Dit zorgt voor minimale injectietrauma’s en minimaal oponthoud voor de patient.

[/list]

Radiesse is een produkt met uitstekende augmentatie-eigenschappen, waarmee zonder chirurgisch ingrijpen gezichtscontouren kunnen verfraaid worden.

Voor wat kan Radiesse gebruikt worden:

Niet-chirurgische gezichtscontouren en -verfraaiing!

Als u er jonger en uitgeruster uit wilt zien, uw gelaatstrekken wilt verbeteren, het verouderingseffect wilt verminderen en uw zelfverzekerdheid wilt vergroten, zonder ingrijpende chirurgie, littekens of wachten tot de resultaten zichtbaar zijn: Radiesse is uw antwoord.

Soft, safe and simple!

Radiesse is een injecteerbaar implantaat dat zacht, veilig en eenvoudig is en onmiddellijk effect geeft. De crèmeachtige structuur van Radiesse blijft zacht, voelt natuurlijk en blijft een groot aantal maanden tot jaren effectief. Omdat Radiesse biocompatibel is, hoeft u niet te wachten op de resultaten van een allergietest. Omdat Radiesse biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor de steeds veranderende schoonheidsbehoeften van uw gezicht.

Radiesse is een perfecte oplossing omdat het een eenvoudige en veilige behandeling is die maar een paar minuten duurt.

Wat moet u met uw arts bespreken?

Bespreek uw mogelijkheden en de vragen die u heeft met uw arts om te bepalen en te kiezen welke gezichtsverfraaiings- en contourbehandeling optimaal aansluit bij wat u wenst. Het is belangrijk om te begrijpen dat uw arts niet alles zo kan behandelen. Hieronder vindt u een aantal vragen die u misschien bespreken:

[list style=”blue-bullet”]

 • Welk deel van mijn gezicht kan ik op deze manier verbeteren?
 • Hoe lang duurt de ingreep?
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig voordat ik resultaten zie?
 • Hoe lang blijven die resultaten zichtbaar?
 • Hoeveel kost het om het effect 1-2 jaar zichtbaar te laten blijven?
 • Wat kan ik na de behandeling verwachten?
 • Wat kan ik als aanvulling op deze ingreep gebruiken?

[/list]

Radiesse voldoet prachtig aan uw steeds veranderende eisen en geeft u
onmiddellijke resultaten die tot twee jaar te zien blijven. Het is dus eigenlijk
helemaal niet duur.

Radiesse is de ideale keus voor niet-chirurgische gezichtsvernieuwing.

Krijg uw jeugdig, gezond en evenwichtig uiterlijk terug en verminder de effecten van het verouderingsproces.

Een niet-chirurgisch, niet-permanent implantaat is de perfecte oplossing. Radiesse voldoet prachtig aan uw steeds veranderende eisen en geeft u onmiddellijke resultaten die tot twee jaar te zien blijven.

[list style=”arrow”]

 • Lijnen en rimpels
  Met Radiesse kunt u de gevolgen van jarenlange spierbeweging door glimlachen, zorgen en roken corrigeren.
 • Kin en kaak
  Met Radiesse kunt u de contouren van kin en kaak corrigeren, verbeteren en symmetrie aanbrengen
 • Neus
  Radiesse is een uitstekend middel om de vorm van de neus te corrigeren. Het is de perfecte niet-chirurgische oplossing bij het corrigeren van deukjes, neuspuntjes, bultjes en onregelmatigheden.
 • Wangen

[/list]

Een onderzoek naar vetatrofie bij 98 patiënten toont 12 maanden na injectie het volgende een tevredenheidsscore van 99% en de patienten hadden geen voelbare nodules.

[note color=”#c3eff0″]

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met Radiesse. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep aanvragen via het online invulformulier van Dr. Patrick Theunis, centrum voor plastische chirurgie.

[/note]

Scroll naar boven