Wegenwerken

Door de uitgevoerde verfraaiïngswerken ter hoogte van de Plantin en Moretuslei is het niet meer makkelijk om tot voor de deur van de praktijk te rijden om er te parkeren.
Het is wel mogelijk om iemand af te zetten.

Er is echter een goede parking op slechts 3 min wandelen. Deze parking gelegen in de Vlijtstraat biedt meestal voldoende parkeergelegenheid.
Men kan deze parking oprijden vanop de Singel, richting Berchem.

Hieronder kan je enkele situatiebeelden bekijken (afkomstig van Google Maps).

Overzichtsbeeld

Parking Vlijtstraat

Afstand tot praktijk: 3min wandelen

Parking Vlijtstraat

Parking bereikbaar vanaf de Singel richting Berchem

Parking Vlijtstraat

Geachte patient,

Op de privé-praktijk zijn alle behandelingen zoals fillers en b-tox injecties mogelijk.
En ook ingrepen die onder plaatselijke verdoving kunnen uitgevoerd worden, kunnen gepland worden. U kan hier op een veilige manier bvb een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren

Behandelingen gebeuren op een zo veilig mogelijke manier, dit wil zeggen dat alle aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.

Social distancing: er wordt op afspraak gewerkt en in de wachtzaal zal voldoende afstand zijn. Daarom vragen we u om indien mogelijk alleen te komen en ongeveer 10′ voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

We verwachten dat u enkel komt indien u vanaf 2 weken voor uw afspraak geen koorts of symptomen heeft gehad. Draag uw eigen mondmasker.

Er is voldoende handontsmetting ter beschikking zodat iedereen strikte handhygiëne kan toepassen.

Ik vraag ook uw respect voor het naleven van uw gemaakte afspraak of het tijdig afzeggen indien u niet kan komen, zo geeft u iemand anders de kans om behandeld te worden.
Er zullen immers al minder afspraken ingeboekt worden omdat na elk patientencontact de horizontale oppervlakten, stoelen, deurklinken, onderzoekstafels en toestellen dienen gereinigd te worden.

Bedankt voor uw medewerking,

Dr. Theunis