Dr. Nicolas Vermeersch – plastisch chirurg

Dr. Nicolas Vermeersch - plastisch chirurg

Dr. Nicolas Vermeersch behaalde met grote onderscheiding zijn diploma Geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen in 2015. Aansluitend specialiseerde hij tot Plastisch, Reconstructief en Esthetisch Chirurg via dezelfde universiteit. Na een 7 jaar durende opleiding behaalde hij de hoogste score op het nationaal eindexamen.

Hij doorliep zijn opleiding in de verschillende Antwerpse opleidingsziekenhuizen, in het gerenommeerde St. Mary’s en het Charing Cross ziekenhuis te Londen. Hier bekwaamde hij zich in de microchirurgische reconstructies van borst en onderste lidmaat. Tijdens zijn laatste opleidingsjaar werkte hij in het Universitair Ziekenhuis te Gent onder leiding van Prof. Dr. Ph. Blondeel.

Na zijn opleiding verdiepte hij zich in de esthetische aangezichtschirurgie tijdens een fellowship in Istanbul in november 2022.

Naast de algemene plastische en esthetische heelkunde, heeft hij een specifieke interesse in de reconstructieve heelkunde door middel van microchirurgische technieken.Dr. Vermeersch is sinds December 2022 werkzaam in ZNA Middelheim, ZNA Jan Palfijn en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en is daar ook verbonden aan de borstkliniek. ‘

Scroll naar boven