Dr. Patrick Theunis – Plastisch chirurg

Dr. Patrick Theunis Plastisch ChirurgDr. Patrick Theunis behaalde in 1984 zijn diploma van dokter in de genees- heel- en verloskunde met onderscheiding, aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven).

Na een opleiding in de algemene heelkunde specialiseerde hij zich in de Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie. Een deel van deze opleiding werkte hij o.a. in het befaamde Odstock Hospital Center for Plastic and Maxillo-facial Surgery (Salisbury, England) af.

Hij is lid van het Collegium Chirurgicum Plasticum Belgicum.

In 1992 startte hij een privaat praktijk in het Antwerpse.
Hij neemt regelmatig deel aan congressen zoals bijv:

Geachte patient,

Sinds 4 mei is de praktijk terug opgestart. Dit gebeurt op een zo veilig mogelijke manier, dit wil zeggen dat speciale aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.

Social distancing: er wordt op afspraak gewerkt en in de wachtzaal zal voldoende afstand zijn. Daarom vragen we u om indien mogelijk alleen te komen en ongeveer 10′ voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

We verwachten dat u enkel komt indien u vanaf 2 weken voor uw afspraak geen koorts of symptomen heeft gehad. Draag uw eigen mondmasker.

Er zal voldoende handgel ter beschikking zijn zodat iedereen strikte handhygiëne kan toepassen.

Ik vraag ook uw respect voor het naleven van uw gemaakte afspraak of het tijdig afzeggen indien u niet kan komen, zo geeft u iemand anders de kans om behandeld te worden.
Er zullen immers al minder afspraken ingeboekt worden omdat na elk patientencontact de horizontale oppervlakten, stoelen, deurklinken, onderzoekstafels en toestellen dienen gereinigd te worden.

Bedankt voor uw medewerking,

Dr. Theunis