Verjonging van de huid met een peeling

HuidverjongingPeeling is een woord dat vele ladingen dekt. De bedoeling van een peeling is om de oude huidcellen te verwijderen en te vervangen door nieuwe jonge huidcellen. Hierdoor zullen rimpels verbeteren.

Ik voer geen chemische peelings meer uit, omdat ik met een laserbehandeling een betere en meer gecontroleerde huidverjonging kan bekomen.

Bij een  MiXto laserbehandeling  daarentegen wordt er wel agressiever gewerkt dan bij een zachte peeling, maar de huidverbetering zal veel meer uitgesproken zijn. Een herstelperiode van 5 à 7 dagen moet voorzien worden.

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met de beschreven procedure. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep aanvragen via het online invulformulier van Dr. Patrick Theunis, centrum voor plastische chirurgie.

Geachte patient,

De tweede golf woedt in alle hevigheid.
In de ziekenhuizen zijn alle niet dringende behandelingen uitgesteld.

Op de praktijk zijn alle behandelingen zoals fillers en injecties WEL mogelijk.
En ook ingrepen die onder plaatselijke verdoving kunnen uitgevoerd worden, kunnen gepland worden.

Dit gebeurt op een zo veilig mogelijke manier, dit wil zeggen dat alle aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.

Social distancing: er wordt op afspraak gewerkt en in de wachtzaal zal voldoende afstand zijn. Daarom vragen we u om indien mogelijk alleen te komen en ongeveer 10′ voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

We verwachten dat u enkel komt indien u vanaf 2 weken voor uw afspraak geen koorts of symptomen heeft gehad. Draag uw eigen mondmasker.

Er zal voldoende handgel ter beschikking zijn zodat iedereen strikte handhygiëne kan toepassen.

Ik vraag ook uw respect voor het naleven van uw gemaakte afspraak of het tijdig afzeggen indien u niet kan komen, zo geeft u iemand anders de kans om behandeld te worden.
Er zullen immers al minder afspraken ingeboekt worden omdat na elk patientencontact de horizontale oppervlakten, stoelen, deurklinken, onderzoekstafels en toestellen dienen gereinigd te worden.

Bedankt voor uw medewerking,

Dr. Theunis