Facelift zonder littekens

Huidverjonging

De nieuwe innovatie op gebied van niet chirurgische gelaatsverjonging is een draadlift met Suspensiedraden met ‘cones’.

Dr. Theunis voert deze techniek reeds meerdere jaren uit.

De Silhouette Softlift is een methode om een matige verslapping van de aangezichtscontouren te behandelen zonder chirurgie en met enkel een paar prikjes plaatselijke verdoving.
Het is een technisch minder ingewikkelde techniek die onder plaatselijke verdoving op 30′ kan uitgevoerd worden, om beginnende gelaatsveroudering te verbeteren.

Reeds vele jaren zijn er systemen op de markt om het gelaat te verjongen met onderhuidse draden, denk maar aan de gouddraden, aptosdraden en dgl…
Deze draden hadden echter maar een beperkt toepassingsgebied of hadden structurele nadelen.

De Silhouette Softlift draden echter bestaan uit polymelkzuur (PLA of Poly Lactic Acid).
Deze stof wordt al meerdere jaren gebruikt als collageenstimulator om de huidstructuren te verbeteren.

De fabrikant is er in geslaagd de draden zo te fabriceren dat ze op een vrij eenvoudige manier, zonder pijn, zijn in te brengen onder de huid. De fijne ‘kegeltjes’ die in de draad verwerkt zijn zullen de onderhuidse structuren ‘grijpen’, waardoor een lifting wordt bekomen.
Het gehele procédé is snel en daarom kan de behandeling als ‘lunchtime’ procedure uitgevoerd worden.

Voor/na gelaatsverjonging met Silhouette Soft draadlift

Huidverjonging
Illustratie uit het boek “The Invisible Facelift” van Dr. Russo en Dr. Fundaro.

Meer weten?

U kan nog meer over deze behandeling vernemen op de website van Silhouette Soft zelf: What is Silhouette Soft in a few words.
Nog vragen? Een bezorgdheid? Neem contact op met Dr. Theunis.

Silhouette Soft

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met een Silhouette Soft behandeling. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep aanvragen via het online invulformulier van Dr. Patrick Theunis, centrum voor plastische chirurgie.

Geachte patient,

Op de privé-praktijk zijn alle behandelingen zoals fillers en b-tox injecties mogelijk.
En ook ingrepen die onder plaatselijke verdoving kunnen uitgevoerd worden, kunnen gepland worden. U kan hier op een veilige manier bvb een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren

Behandelingen gebeuren op een zo veilig mogelijke manier, dit wil zeggen dat alle aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.

Social distancing: er wordt op afspraak gewerkt en in de wachtzaal zal voldoende afstand zijn. Daarom vragen we u om indien mogelijk alleen te komen en ongeveer 10′ voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

We verwachten dat u enkel komt indien u vanaf 2 weken voor uw afspraak geen koorts of symptomen heeft gehad. Draag uw eigen mondmasker.

Er is voldoende handontsmetting ter beschikking zodat iedereen strikte handhygiëne kan toepassen.

Ik vraag ook uw respect voor het naleven van uw gemaakte afspraak of het tijdig afzeggen indien u niet kan komen, zo geeft u iemand anders de kans om behandeld te worden.
Er zullen immers al minder afspraken ingeboekt worden omdat na elk patientencontact de horizontale oppervlakten, stoelen, deurklinken, onderzoekstafels en toestellen dienen gereinigd te worden.

Bedankt voor uw medewerking,

Dr. Theunis