Huidverjonging met een MiXto Fractional CO2 Laser

Door de combinatie van gouden standaard golflengte van 10.6 µm voor huidvernieuwingsbehandelingen met een hoge snelheidscanner is de MiXto SX geboren.

De Mixto veroorzaakt in de fractional mode een preciese matrix van microspots die indringen in de dermis en daar de vorming van nieuw collageen stimuleren. Tegelijkertijd wordt er een krimping van het weefsel bekomen. In vergelijking met andere gefractioneerde lasersystemen is het genezingsproces na een Mixto laserbehandeling veel sneller en minder pijnlijk.

Voordelen van de Mixto laserbehandeling:

  • in de meeste gevallen is geen verdoving noodzakelijk.
  • geen cooling nodig.
  • korte procedure.
  • sneller genezingsproces.
  • opmerkelijke resultaten.

Onmiddellijke huidverstrakking

Onmiddellijke samentrekking van de collageenvezels verbetert rimpels en laxe huid. Een behandeling met de Mixto laser geeft een huidverjonging door krimping (onmiddellijk) en door de vorming van nieuw collageen (na 6 tot 12 weken).

Huidbehandeling met fractional laser

Verbetering van de huidtextuur

Verbetert pigmentstoornissen, vermindert de grootte van de poriën, rimpels, acné littekens en andere huidonregelmatigheden.

Down time

Sneller genezingsproces waardoor patienten sneller hun gewone levensstijl kunnen hervatten. In alle gevallen treedt er een fijne, speldekopgrote micro-korstvorming op die na 1 week weer verdwijnt. Dit is goed te verdragen en mag vanaf de 2de dag gecamoufleerd worden met make-up.

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met een MiXto fractional CO2 laser behandeling. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep aanvragen via het online invulformulier van Dr. Patrick Theunis, centrum voor plastische chirurgie.

Geachte patient,

Op de privé-praktijk zijn alle behandelingen zoals fillers en b-tox injecties mogelijk.
En ook ingrepen die onder plaatselijke verdoving kunnen uitgevoerd worden, kunnen gepland worden. U kan hier op een veilige manier bvb een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren

Behandelingen gebeuren op een zo veilig mogelijke manier, dit wil zeggen dat alle aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.

Social distancing: er wordt op afspraak gewerkt en in de wachtzaal zal voldoende afstand zijn. Daarom vragen we u om indien mogelijk alleen te komen en ongeveer 10′ voor het afgesproken uur aanwezig te zijn.

We verwachten dat u enkel komt indien u vanaf 2 weken voor uw afspraak geen koorts of symptomen heeft gehad. Draag uw eigen mondmasker.

Er is voldoende handontsmetting ter beschikking zodat iedereen strikte handhygiëne kan toepassen.

Ik vraag ook uw respect voor het naleven van uw gemaakte afspraak of het tijdig afzeggen indien u niet kan komen, zo geeft u iemand anders de kans om behandeld te worden.
Er zullen immers al minder afspraken ingeboekt worden omdat na elk patientencontact de horizontale oppervlakten, stoelen, deurklinken, onderzoekstafels en toestellen dienen gereinigd te worden.

Bedankt voor uw medewerking,

Dr. Theunis