Schoonheid en jeugdige uitstraling met Profhilo

Profhilo is helemaal hot en happening. En dit is waarom! Een opfrisser met hyaluronzuur is namelijk geschikt voor iedereen, ook in de winter.

U wenst de natuurlijke schoonheid te versterken; uw jeugdige uitstraling te verbeteren? Profhilo is een natuurlijk product dat langdurige esthetische schoonheid geeft. Mooie gezichtscontouren, minder lijntjes en rimpeltjes:  Profhilo helpt een natuurlijk schoonheidsideaal te realiseren — direct en veilig.

Profhilo geeft flexibiliteit. Kiest u voor een behandeling van het aangezicht, de hals, het décolleté of de armen, dan kunt u hiermee ook de huidstructuur verbeteren. U bepaalt wat u wenst en wanneer. Omdat Profhilo langzaam oplost kunt u steeds kiezen voor behoud van het resultaat of voor een andere behandeling. En… niets is onomkeerbaar De controle over uw uiterlijk is in uw handen – dat is de schoonheid van Profhilo.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een kristalheldere gel op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met 100% puur hyaluronzuur met thermisch crosslinken. Hierdoor kan het zich makkelijk verspreiden in de huid voor optimale hydratatie.

Een behandeling met Profhilo.

Een Profhilo behandeling is snel en vrijwel pijnloos… en daarna kunt u de gewone activiteiten direct weer hervatten. Een huidtest vooraf is niet nodig en het resultaat is meteen zichtbaar. Er zijn meestal 2 behandelingen met een viertal weken interval nodig en daarna een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden

De natuurlijke keuze voor een beauty impuls:

Profhilo is het ideale produkt want het geeft direct een frisse, jeugdige uitstraling op een volledig natuurlijke wijze. Profhilo werkt van binnenuit zonder volume toe te voegen. Profhilo is geen creme en er is geen chirurgische ingreep nodig – het is een prachtige schoonheidsimpuls die zijn effect snel laat zien.

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met Profhilo. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep aanvragen via het online invulformulier van Dr. Patrick Theunis, centrum voor plastische chirurgie.

Scroll naar boven